Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Οι Προσωκρατικοί φιλόσοφοι σε comicΈγινε από την Κατερίνα Προκοπίου για το μάθημα των Φιλοσοφικών Κειμένων της Γ΄Γυμνασίου και παρουσιάστηκε στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ
«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» (εισηγητές: Προκοπίου Κατερίνα, Βορβή Ιωάννα)Το animation των Προσωκρατικών φιλοσόφων έγινε από τον μαθητή του Γ1 του 3ου Γυμνασίου Τούμπας Θεσσαλονίκης, Αθανασάκη Μιχάλη.

2 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ Κατερίνα που με ταρακουνάς να δουλέψω με αγάπη και μεράκι το αντικείμενό μου! Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που χαρακτηρίζεται από ευστροφία, καινοτομία και αγάπη για τα παιδιά δίνοντάς τα την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ Κατερίνα που με ταρακουνάς να δουλέψω με αγάπη και μεράκι το αντικείμενό μου! Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που χαρακτηρίζεται από ευστροφία, καινοτομία και αγάπη για τα παιδιά δίνοντάς τα την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή